Προοπτικη

Συστήματα Μηχανογράφησης & Πληροφορικής

Προϊόντα - Υπηρεσίες

Dental Clinic 2000 για την πληρέστερη μηχανογράφηση του Οδοντιατρείου σας .

  

Το πρόγραμμα παρέχει τις ακόλουθες δυνατότητες :

Διαχείριση ασθενών

Καρτέλα εργασίας, Αρχική κατάσταση, Σχέδια Θεραπείας, Κοστολόγηση, Λογιστικά Ασθενών, Ιατρικό - Οδοντιατρικό Ιστορικό, Εκτυπώσεις οδηγιών – συνταγών, Γραφική Απεικόνιση Φραγμού.

Διαχείριση Ιατρείου

   Ημερολογιακός Προγραμματισμός ιατρείου και άμεση ενημέρωση αυτών στο κινητό σας τηλέφωνο (Smart Phones - Android, Ios, Windows Phone)

Τηλεφωνικός Κατάλογος μη ασθενών,Λογιστήριο, Αρθρογράφηση, Υπενθυμίσεις,

Παρακολούθηση Εργαστηρίων Mail Merge Αλληλογραφία Ασθενών με Word ή Excel και διασύνδεση με  συστήματα ενδοστοματικής ακτινογραφίας και εξω - ενδο - στοματικής φωτογράφησης, σύνδεση με το σύστημα καταγραφής σύγκλισης T-Scan.

Συστημα διαχείρησης αποστολής μηνυμάτων SMS μέσα απο την καρτέλλα ασθενή για την άμεση ενημέρωση των ασθενών του ιατρείου σας, καθως και επιλογή μαζικών αποστολών για την καλύτερη προβολή και δημόσια σχέση του.

 

   Το Dental Clinic 2000 Net λειτουργεί σε δικτυακό περιβάλλον όσο και σε αυτόνομο σύστημα σε περίπτωση δηλαδή που επιθυμείτε την ανεξάρτητη λειτουργία του με την ταυτόχρονη υποστήριξη πολλών ιατρών συστεγαζόμενων ή συνεργαζόμενων στον ίδιο χώρο με πολλαπλά ημερολόγια.

Προγραμματίζετε την αγορά ενός οδοντιατρικού προγράματος ; Έχετε ανάγκη από ένα αξιόπιστο και προσιτό πρόγραμμα ;

Τότε μην το σκέφτεστε άλλο & ρωτήστε τους ειδικους !

 

   Η Προοπτική ειναι μια εταιρεία που ειδικεύετε τα τελευταία 28 χρόνια σε αυτόν τον κλάδο.Πιστεύετε οτι δεν έχουμε λύσεις για την ανάγκη σας ;